م.ا
عنوان :

دندانپزشکی

دندانپزشک
سلام ببخشید میشه معایب کشیدن دندان نیش روبگیدنمی خوام ارتودنسی کنم اخه هزینش زیاده میخواستم ببینم تاثیری درزشت شدن قیافم داره دربزرگسالی

دندان نیش یا کانین علاوه بر تأمین زیبایی لبخند، در زیبایی فرم صورت هم موثر است حضور دندان نیش لب ها را پر نشان نیده کشیدن آن منجر به فرو رفتن ناحیه لب ها، عمیق شدن خط لبخند و مسن تر به نظر رسیدن صورت فرد می شود

بنابراین ، بهترین درمان ارتودنسی است وتقریبا هیچ تمایلی برای کشیدن نیش وجود ندارد و توصیه می شود که والدین به این موضوع توجه کافی داشته و با درخواست خود یا با پیشنهاد دندانپزشک نسبت به کشیدن دندان نیش بیرون زده یا نهفته اقدام ننموده و در این موارد حتما با مراجعه به متخصص ارتودنسی در مورد طرح درمان صحیح، مشورت کنند. جبران مشکلات مرتبط با خارج کردن دندان نیش در اغلب موارد، امکان پذیر نمی باشد.

ببخشید دندان نیش من دوتاست دوتاشون بالا بودن ولی به مرورزمان یکیشون پایین اومده ممکنه این یکی هم که بالاهست خودش پایین بی

چند سالتونه؟دندان های دایمی کامل رویش پیدا کردن؟

من 14 سالمه

تا زمانی که به سن بلوغ برسید امکان تغییر جزیی هست ولی برای بدست اوردن زیبایی احتمال خیلی زیاد نیاز به ارتودنسی خواهید داشت تا دندان در قوس فکی قرار بگیرد

سپاسگزارم ممنونم که وقت گرانبهاتون دراختیارمن گذاشتیدباتشکر