آ.ح
عنوان :

روکش دندان

دندانپزشک
با سلام و خسته نباشید. مادرم 1 سال پیش سه تا از دندان های جلوشون عصب کشی شده و دکتر به طور موقت به گفته خودشان پر کردند و روکش ها رابا چسب موقت چسپاندن وبعد یک سال هر دفعه به حضورشان رفتم موفق به در آوردن نشدند حتی با ضربه شدید. تا به طور دائم پر کنند وچسب دائم بزنند. ومیفرمایند حالا که کنده نمیشود این چسب حکم دائم را دارد. میخواهم بدانم آیا این حرف درست است ونباید به هر سختی شده بکنند وچسب دائم بززنند؟ و پر دائمی انجام بدهند. ممنون

با سلام، اگر روکش درنیاید بع دلیل اینکه ضربات شدید به قصد در آوردن روکش ممکن است باعث دفورمه ش

دفورمه شدن روکش ها شوند به شرط درست بودن تمام فاکتورهای دخیل در سلامت دندان و روکش می شود به روکش ها دست نزد.

🙏