پ.ر
عنوان :

جواب ازمایش

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام. من یه چکاپ برای دختر 5 ماه ام انجام دادم. تست خونش مشکل داره، لطفا راهنمایی کنید. ناگفته نماند ما هیچ مشکل خونی و تالاسمی بصورت ارثی نداریم.

سلام تالاسمی مینور دارد نیاز به اقدام درمانی ندارد

ممنونم.نیاز به ازمایش الکتروفورز هست
مشکلی بابت داشتن تالاسمی مینور براشون پبش میاد؟
منظور از چندنمونه تالاسمی مینور چیه؟ چطور بفهمم کدوم نوع تالاسمی مینور

وای چون 5 ماهشه زوده بزارید بعد از یک سالگی

یعنی وقتی یکسالش شد ازمایش رو انجام بدم؟ تالاسمی مینور روی تنفسش همـ اثر میزاره؟چون بعضی مواقع صدای خس خس یاخفگی وکم بودن نفس موقع شیر خوردن میده؟
خیلی ممنون و متشکرم
خیلی،خیلی متشکر و ممنونم
واکسن انفولانزا میتونه بزنه.
لطفا یه مقدار اطلاعات در مورد افراد تالاسمی مینور به من بدید،من واقعا هیچی نمیدونم سایتها هم هرکدوم یه چیزی میگن واقعا نگرانم

زیر 6 ماه واکسن انفلونزا ممنوع است
افراد مینور مثل ادم هایی نرمال هستند و هیچ اقدام درمانی ندارند
خداحافظ

یک دنیا سپاس از صبر و حوصله شما
باسلام مجدد. ببخشید از چه مکمل اهنی برای دخترم استفاده کنم بهتره؟؟و اینکه یه دارو هم برای تقویت سیستم ایمنی و طریقه مصرف رو میخاستم. متشکرم
یک دنیا سپاس