ل.آ
عنوان :

عفونت گوش وسرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وخسته نباشید اقای دکترتوروخدا راهنماییم کنید از جمعه دخترم سرماخورده وبینیش کیپ بود ومخاطش چون خشک خون توبینیش همش خشکه وتبش 38 ،بردم دکتر بهش پروفن،شیاف،سیفکسیم،سیتریزین داد،هرروز دیدم انگار گلوش هی داره بدتر میشه نمیتونه نفس بکشه بازم نتونستم نوبت بگیرم وبیارمش پیش شما بردم یه دکتر دیگه گفت گوش سمت راستش هم عفونت کرده، وسفالکسین داد وسیتریزین و قطره بینی 2روز دادم الان ازدیشب هی دل درد شدید وگریه افتاد،ساعت 5صبح از گوش درد گریه وجیغ میزنه ،سمت راست صورت ازبناگوش تاپایین گلوش باد کرده همون سمت که گوشش دردمیکنه به نظرتون برای گوش دردو دل دردش چی بدم:؟به سفالکسین ادامه بدم توروخدا راهنماییم کنید،چرا به جای اینکه بهترشه همش درداش بیشترمیشه،دخترم تحت نظر خودتون التهاب روده و کمبود هورمون رشدهم داره
اقای دکتر ادرارش هم از وقتی سرماخورده یکم بوی تندوبدی میده،بعضی اوقات،و سرفه های خشک وصدادار ولی کم وموقع خواب داره وزبونش هم سفیدک وپوستش نازک نازک شده،وشبها موقع خواب چون نمیتونه راحت نفس بکشه تف به صورتی که انگارکف روی لباش جمع میشه زیاد، امپول سینه پهلو رو زدم براش شما نوشته بودید ولی انفولانزارو نزدم چون تواین چندوقت همش مریض بود،واینکه سوم ابان هم سرماخورد ه بود وازیترومایسین هم مصرف کرده دخترم 3سالشه
راستی اقای دکترببخشید سوالاتم زیادشدن گفته بودید بایوکید ومترونیدازول قرص اسیدفولیک روبعداز2ماه دوباره بدم ولی چون سرماخورد هنوزمجدد شروع نکردم خواستم ببینم اشکال نداره بعداز بهبود سرملخوردگی شروع کنم ،استرس دارم نکنه داروهارو شروع نکردم دل درداش بیشترشده؟!!تعداد دفعات مدفوعشم در روز زیاد شده،اولا روزی یکباربود ولی الان 3یا4 بار
میدونم سوالاتم زیادشد ولی ازهمه مهمتر میخوام بدونم برای گوش دردش واینکه یه طرف صورتش خیلی بادکرده،تبش 2روزبود قطع شده بود ولی دیشب دوبارهتب کرد،الان انتی بیوتیک چی بدم که عفونت گوشش روهم ازبین ببره،؟اب دهنشو به زور قورت میده

سلام اگر واکسن آنفولانزا را نزده اید
حتما کپسول امورل 100 را روزی یک عدد باید بدهید

برای عفونت گوش و التاب گاو برای یه روز روزانه باید یک عدد سرم نرمال سالین 500 را با 3/4 آمپول سفتریاکسون 1 گرمی و 1/4 انمول آموتل 1,گرمی و نصف آمپول هیدروکورتیزون 100 به صورت وریدی تزریق کند
داروی خوراکی غیر از کپسول امورل
از

شربت سفکسیم 200 روزی دوبار 2/5 سی سی برای 10 روز
قطره راننوفلور روزی 10 قطره
شیاف آستامینوفن یا شربت بروفن روزی دو بار
کمپرس سرد محل کرم گوش,برای روز اول و کمپرس گرم برای روز دوم تا پنجم
اسپری,بینی بتادین آلرژیک روزی دوبار یک پاف هر بار داخل بینی برای دو هفته
اسپری سروتاید 125 در صورت سرفه و خس اس سینه هم تا سه بار روزانه میتوانید استفاده کنید