م.و
عنوان :

پا درد و سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام
پسرم 4سالشه چند روز حالت تهوع و تب داشت سرفه هم میکرد بردم دکتر دارو داد امپول حالا یکم بهتر شد ولی از دیروز اصلا راه نمیره میگه نمیتونم پامو زمین بزارم یکسره هم سرفه میکنه به نظرتون چ دارویی بدم بهش خوب سه ایا این پا درد طبیعیه؟

سلام و عرض ادب و احترام و وقت بخیر. پسرتون باید توسط یه متخصص اطفال ویزیت بشه تا مشکل راه رفتن وی بررسی شود. ممنون

ممنون از اینکه وقت گذاشتین