ز.ا
عنوان :

ریفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
نوزاد پسر سه ماهه دارم که دچار ریفلاکس، نرمی حنجره، تیرویید کم کار هست، باوزن تولد سه کیلو که در ماه دوم چون نمودار وارد منطقه زرد شد و افزایش وزن کمی داشت چهار کیلو ششصد گرم بود تݝذیه با اپتامیل پی دی اف رو شروع کردیم ، نوزاد از ابتدا بسختی شیر میخورد و بعد از چند با ر مک زدن به خودش میپیچید و از خوردن امتناع میکرد که الان کلا از سینه شیر نمیخورد و شیرو میدوشم تا بخورد وزن سه ماهگی پنج و نیم ششصد کیلو گرم می باشد بسختی شیر میخورد به خوددش میپیچه انکار شکم درد شدید دارد و کاملا بی اشتها هست، الان شیر خشک ببلاک ای ار میخورد بالا اوردنش قطع شده ولی دل درد شدید دارد و باد زیاد در شکم که هر لحظه خالی میکند ولی راحت نمیشود با خوردن ببلاک ای ار نفخش زیادتر شده و با اینکه روزی دو سه بار دفع دارد ولی با فشار زیاد هست
داروهای مصرفی
کولیکیز خارجی، گریپ میکچسر، مولتی ویتامین ویوا کید بدون اهن و دی سه ،نکسیوم ،میتو کلو پرامید هر هشت ساعت یک قطره و لوو تیروکسین 25 میکرو پنج روز در هفته،جواب ازمایش تیرویید ماه دوم تی اس اچ دو هفتاد وهفت صدم و تی فور سیزده و هشت بودـ
دکتر به خاطر رنگ پریدگی نوزاد تشخیص کم خونی دادن و قطره اهن تجویز کردن روزانه یک و نیم سی سی
لطفا کمک کنید برای شیر نخوردن نوزاد چیکار کنم واقعا تو اذیت هست، موقع شیر خوردن عذاب میکشه و از شیر خوردن امتناع میکنه حتی بعد از چهار ساعت گرسنگی به زور شیر بهش میدم و درد شکم امانش را بریده
برای دل دردش چیکار کنیم، دل درد اجازه خوردن شیر رابه نوزاد نمیدهد با قاشق شیر میدهیم
متشکرم
در ضمن شیر خشکش خیلی کف داره چیکار میتونم بکنم کفش رو حذف کنم

سلام
کودک عدم تحمل لاکتوز دارد
شیر خشک بدون لاکتوز
قطره لاکتاز همراه شیر مادر 6 قطره هر بار شیر مادر میدهید
قطع کولیک از . پدی لاکت و آدوکید
مخلوط نبات سفید و افشره نعناع برای درد شکم
شروع غذای کمکی از ماه 5
نکسیوم و بکلوفن با نظر مزسک میتواند استفاده شود

🙏