ع.ر
عنوان :

سردرد نبض دار

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام در هفته گذشته من 4 بار دچار سردرد نبض دار از ناحیه شقیقه هام شدم. 3 بارش سمت چپ بوده و 1 بارش سمت راست. چنین سردردی رو شاید قبلا در سال 1-2 بار تجربه کردم ولی اینکه به یکباره در طی یک هفته تکرار بشه برام سخت و عجیبه. چون گاها سردردهای سینوزیتی هم دارم خوب طبیعی که مسکن دم دست دارم ولی این با مصرف 3-4 مسکن (استامینوفن؛ ادویل، بروفن) مختلف به فاصله یک ساعته رها نمیشه. تنها کاری میتونم بکنم اینه که با انگشت شقیقه هامو فشار بدم. با توجه به مشکلات شیوع کرونا از مراجعه به کلینیک پرهیز کردم، برای کوتاه مدت میخوام مسکن خاصی بهم توصیه کنید و در هفته های آتی به پزشک مراجعه کنم.
آیا استفاده از آب و وایتکس برای ضدعفونی این روزها ممکنه باعث این مشکل شده باشه؟

احتمال خیلی زیاد میگرن دارید از مصرف نوافن و مگافن و مسکن های ترکیبی خودداری کنید به محض شروع سردرد مسکن بخورید کخ مثل ایندفعه طولانی نشه،اگه به 2 تا ژلوفن با هم جواب نمیدید و مشکل قلبی عروقی ندارید یه عدد سوماتریپتان 50 به محض شروع سردرد استفاده کنید،چون تعداد حملات زیاد شده باید دارو برای پیشگیری استفاده کنید توصیه میکنم ماپروتیلین 25 هفته اول نصف و بعد شبی یه دونه،2-3 هفته طول میکشه اثرش شروع بشه،بله میگرن ممکنه با هر بو یا صدا و... شروع بشه،

من 36 سالمه
تقریبا 10 سال پیش زمانی که دانشجو ارشد بودم روزانه پراپرانول 10 میخوردم و موقع سردرد سوماترپتان با اسپرین میخوردم.
از 5 سال پیش تقریبا دیگه سردرد میگرنی نداشتم و فقط اگه باد و سرما به سرم میخورد سردرد میگرنی بالای ابرو (پیشانی) داشتم. ولی توی این یکی دو هفته اینم سردرد تپشی آزاردهنده شده

دوباره عود کرده،دارویی که گفتم استفاده کنین نتیجش رو یک ماه دیگه بگین

🙏