ک.ق
عنوان :

سینوزیت

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام .من یک مرد 45 ساله هستم.چند ساله سینوزیت دارم.احساس عفونت در سینوس ابریزش بینی و کیپ شدگی بینی دارم.چه داروهایی باید مصرف کنم.در ضمن من ده سال پیش پیوند کلیه انجام دادم و داروهای سرکوب کننده ایمنی مصرف میکنم.با تشکر قره باغی

با سلام اثبات سینوزیت قدم اول است بویژه برای شما که بدلیل پیوند نباید بی مورد دارو مصرف کنید که در این مورد سی تی اسکن کمک کننده خواهد بود البته قبل از ان معاینه دقبق برای رد کردن الرژی هم الزامیست

قبلا دکتر رفتم گفته سینوزیت داری

تشخیص سینوزیت تنها بر اساس شرح حال دارای خطای بالاییست و در افراد پیوندی ریسک عوارض درمان بالاتر
به فرض اثبات سینوزیت درمان شامل اسپری فبوتیکازون و سرم شستشو و انتی بیوتیک مثل کواموکسی کلاو توصیه میشود که نیاز به تنظیم دوزاژ توسط متخصص کیله دارد