Z.S
عنوان :

کیست زیر کبد

فوق تخصص جراحی کودکان
سلام باید برای کیست کبد جراحی شود یا خیر؟؟چه کار باید کرد؟؟ علت بوجود امدن ان چیست؟

سلام. بهتر است نوزاد در سه ماهگی مجدد سونوگرافی شود. اگر کیست باز با همین اندازه یا بزرگتر گزارش شد جراحی گردد. احتمال کبست تخمدان ناشی از هورمونهای مادری وجود دارد. با کاهش سطح هورمونها در بدن نوزاد ممکن است کیست کوچک شده و از بین برود.

🙏