ا.ر
عنوان :

درد گوش سمت چپ

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام گوش سمت چپم چند وقته درد شدید داره که دکتر رفتم قطره دادن که بعد از چند روز برای شستشو مراجعه کنم منتهی الان بخاطر مسایل کرونا نمیتونم حضوری برم.
چی کار کنم که درد گوشم کمتر بشه و یا چه قرصی بخورم؟
آیا شستشو ندادنش باعث مشکلات خطرناکتری می شود؟
و وقتی قطره رو میریختم دردم کمتر میشد و الان که قطع کردم دوباره درد گوشم برگشته.

با سلام درصورت عدم امکان مراجعه درمان را ادامه دهید ولی چنانچه دسترسی دارید حتما برای تخلیه گوش مراجعه کنید

در عفونتهای گوش خارحی تخلیه دبریهای عفونی به اندازه دارو اهمیت دارد