س.م
عنوان :

ایدان

متخصص گوش، حلق و بینی
بادرود خدمت جناب آقای دکترحامدعباسی
من بینی گوشتی دارم و میخوام یه کم نوک بینیم تیز نشون داده بشه اما از عمل میترسم.
خواستم شماراهنماییم کنید که دستگاه کوچک کننده بینی آیدان آیاصحت داره؟ وباوجود این شکل بینی من آیامیتونم از این دستگاه استفاده کنم یاخیر؟
ممنون از اینکه وقت گرانبهاتونو دراختیارم قراردادین.
سپاس فراوان
میبخشید سوالموتکرارکردم یادم رفته بود عکس بینیموبفرستم

درود. مشاهده بفرمایید:http://www.biniclinic.com/مطالب-و-مقالات/32-ابزارهای-کوچک-کننده-بینی.html

درودی دوباره خدمت جناب آقای دکتر.

ممنون از پاسخ دهیتون

سوال من از شما این هست که باتوجه به شکل بینیم واین که من دیابت نوع یک هم دارم میتونم عمل زیبایی انجام بدم و اگه عمل کنم برنمگرده؟

واینکه بی زحمت قیمت عمل روهم بگید ممنون میشم

سپاس

درود. بله می تونید. البته با اجازه متخصص داخلی ، خیر برنمیگرده.

قیمت عمل رو میشه به من بگید با تشکر

هزینه عمل بین 6 الی 9 ملیون هست.