ا.ا
عنوان :

بیقراری

متخصص روانپزشکی
با سلام و ادب و تبریک سال جدید. من الان نزدیک یک و سال اندی است که صبحها قرص 10 میلی گرم فلوکستین و شبها 10 میلی گر م ایمی پرامین و 5 میلی گرم کلردیازپوکساید استفاده می کنم که از یک ماه قبل دو قرص ایمی پرامین و کلردیازپوکساید رو پزشک حذف و شبها قرص 25 میلی گرم تریمپرامین پزشک معالج تجویز کردند این دارو سه شب قبل، باعث اضطراب بسیار شدید، عدم خواب، تعریق شدید و استفراغ، داغ شدن بسیار بدن ، بی قراری شدید و توهم شد که کنار گذاشتم و الان سه شب است این دارو رو مصرف نمی کنم یعنی نمی تونم مصرف کنم. و الان فقط روزی 10 میلی گرم فلوکستین استفاده می کنم ولی بازم عدم مصرف و قطع تریمپرامین باعث کابوس های شدید و گاهی توهم و عدم خواب و سبکسری و داغی بدن من شده .

خواهشا بفرمایید در این ایام که پزشک معالج و سایر پزشکها حضور فیزیکی ندارند چیکار کنم؟ ممنون از راهنمایی شما. سلامت باشید.

با سلام و تبریک متقابل نوروز ؛
چون تری می پرامین با شما ناسازگار بوده ، بنابراین مجددا قرص ایمی پرامین را شروع به مصرف نمایید ولی با دوز بیشتر از قبل یعنی 25 میلی گرم .

با سپاس و تشکر از پاسخ دهی سریع جنابعالی. آیا میشه همون فلوکستین 10 رو در روز و کلردیازپوکساید 5 رو برای رفع اضطراب در شب استفاده کنم. ؟ چون ایمی پرامین ها رو دور ریختم و الان بدون نسخه هم ندارم. ممنون از جنابعالی

سلام دوباره ؛
بله می تونین همان کلر دیارپوکساید 5 میلی گرم را به تنهایی استفاده بفرمایید .
منتهی چون به تنهایی این دارو کم خواهد بود بنابراین حتما دو عدد هر شب یعنی
10 میلی گرم در مجموع استفاده فرمایید .
در صورت عدم پاسخ دهی مناسب و نیاز به نسخه می توانید از طریق شماره تلفن
*****0933-4184058 با منشی من هماهنگی فرمایید تا نسخه واتس آپی برای شما ارسال گردد.

🙏