س.ط
عنوان :

کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام.من حدود چهل روزه سمت راست شکم بالا احساس ورم و سنگینی دارم.درد هم خیلی ضعیف گاهی اوقات.یا به صورت تیر کشیدن یک ثانیه ای.وقتی هم از پله بالا میرم یه چیزی تیزی زیر قفس سینم سمت راست قسمت کبد احساس میکنم.رفتم پیش متخصص داخلی سونوگرافی نوشتن گفتن هیچ غده ای چیزی نیست.اسپن کبددر خط میدکلاویکولر نرمال.اکوی پارانشیم کبد چرب گرید یک را نشان میدهد.مجاری صفراوی داخل کبد و خارج کبد دیامیتر نرمال دارند.cbd=3mm.ورید پورت 8mmدیامیتر نرمال.وریدهای هپاتیک دیلاته نیستند.پانکراس نرمال.طحال اکوی نرمال(بزرگی خفیف).کیسه صفرا ضخامت جداری نرمال و فاقد سنگ یا ضایعه لومینال است. و اینکه شکم پرگاز است.
احساس بدی دارم شب ها یه طرفم سنگینه موقع خواب اذیت میشم.مشکل معده هم داشتم چون قهوه زیاد میخوردم.اما الان مدتیه مشکل معدم کم شده.
نکته ای که هست اینه که من چندماه به زولپیدم معتاد بودم و تقریبا روزی سه چهار تا بعدشم هشت تا میخوردم.آیا امکان داره که این قرص واسم دردسر جدی درست کرده؟الان چکار کنم؟توی شهر ما فوق تخصص نیست.اگه ممکنه راهنماییم کنید.دارویی چیزی.ممنون

سلام، درد بالای راست شکم به غذا خوردن ارتباطی دارد؟بهتر یا بدتر میشه؟ موقع خواب هم درد دارین یا از خواب بیدارتون میکنه؟ موقع فعالیت یا پهلو به پهلو شدن درد تغییری میکند؟ سایر علایم مثل حالت تهوع، بی اشنهایی، کاهش وزن و اشتها؟ سابقه بیماری خاصی دارید؟ داروی خاصی استفاده میکنید؟

سلام خیر درد به هیچ عنوان شدید نیست.و از خواب بیدارم نمیکنه.موقع پهلو به پهلو شدن درد ندارم. فقط احساس سنگینی تغییر میکنه.داروی خاص زولپیدم بود دوز بالا ک یه هفته ای میشه قطعش کردم.حالت تهوع هم نه بو اون شکل طی یک ماه دو سه بار اون هم ضعیف.بی اشتهایی ندارم ولی موقع اضطراب چرا پیش اومده که به خاطر اضطراب بیماری دو وعده غذا نخوردم کاهش وزن هم داشتم.سابقه ی بیماری خاصی ندارم.البته کلا داروی اضطراب زیاد مصرف کردم اخیرا.با قهوه.حدود دوماه پیش هم به خاطر زیاد غذا خوردن مسمویت و درد شدید معده پیدا کردم که مقداری هم به سمت راست کشیده میشدالبته عادت داشتم بعد غذا روی شکم میخوابیدم.ولی ادامه نداشت و به نظر میرسید مسمویت بوده.یک ماه پیش به خاطر مصرف زولپیدم استفراغ داشتم.چند تا خوردم.
الان چیزی که نگرانم کرده این احساس بودن یه چیز تیز تو قسمت کبده.همیشگی نیست و درمواردی مثل رانندگی و بالا رفتن از جایی یهو نشون میده.

با توجه به اینکه سونوگرافی کبد ضایعه ای نشون نداده نگران نباشین.دو تشخیص بیشتر مطرح است. ااول احتمال کبد چرب است که احساس سنکینی سمت راست شکم، احساس خستگی... از علایم است.تشخیص دوم دردهای عضلانی است که ممکن است بدلیل بد خوابیدن بد نشستن عدم تحرک .... ایجاد شود .

پیشنهاد میکنم ازمایش خون شامل تستهای کبدی را انجام دهید.علایم شما بخاطر قطع ناگهانی زولپیدم تشدید شده است.اگر اضطراب ریادی دارید بهتر است زیر نطر پزشک مدتی داروهای ضد اضطراب استفاده کنید

ممنونم.آیا بهتر نیست دوباره زولپیدمو شروع کنم و یواش یواش قطعش کنم؟آیا کاهش وزن تاثیری در بهبود علائم داره؟آیا این احساس شیء خارجی که دارم بعد مدتی از بین میره یا احتیاج به فیزیوتراپی هست؟تغذیه ی یا داروی خاصی برای کاهش عارضه ی زولپیدم پیشنهاد میکنید؟سپاس
من قبل تعطیلا میخواستم بیام مشهد مسافرت و ویزیت شما هم بشم ولی خوب نشد.برای درمان اضطراب بیمار میپذیرید؟

برای کاهش عوارض بهتر است یا زولپیدم را دوباره شروع کنید و اهسته کاهش دهید و قطع کنید و یا قرص کلونازپام 1 میلی شروع کنید
کاهش وزن و رزش حتما در بهبود علایم کمک میکند
احساس سنگینی بتدریج رفع میشود
ورزش منظم هوازی مثل دویدن و دم نوش هایی مثل سنبل الطیب، گل گاوزبان و اسطو خدوس در کاهش اضطراب کمک میکند

برای ویزیت و درمان مشکلات گوارشی و اضطراب میتونید با مطب 38450360 تماس بگیرید.

🙏
الان زولپیدم رو با چقدر شروع منم دکتر؟
دکتر ممکنه کبدم در اثر خوردن دارو بزرگ شده باشه؟راه درمان چیه؟روش تشخیص چیه؟

البته کلونازپام بهتره شروع شود چون قطعش هم راحتره.

کبد بخاطر دارو بزرگ نمیشود و اگر مشکلی ایجاد شود در ازمایش خون مشخص میشود

ممنونم دکتر .ایشالا ببینمتون.سلامت باشید