ن.م
عنوان :

درد در ناحیه پایین پشت گردن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر خسته نباشید ، من چند ماهیست که ناحیه پشت گردن البته کمی پایینتر و به سمت شانه چپم خیلی درد میکنه به طوری که شبها قادر به خوابیدن نمی باشم از لحاظ شکل ظاهری همینطوری که مشاهده کنیم چیزی مشخص نیست ولی وقتی لمسش کنیم متوجه یک برامدگی زیر پوست میشویم ، درد تا بازوی دست چپ ادامه دارد و کف دستم خواب میرود در همان نقطه برامدگی احساس میکنم که انگار یک کرم در حال لولیدن است ، چند روزیست از پماد تسکین دهنده درد رزماری استفاده میکنم ولی متاسفانه تاثیر زیادی ندارد به خاطر سن و سال و مشکلات ریوی و قلبی و فشار خون از ترس کرونا قادر به مراجعه حضوری نیستم لطفا همین جا مرا راهنمایی و مداوا کنید ، بسیار از لطفتون ممنون و سپاسگذارم .
منتظر پاسختون هستم

سلام. احتمالا قسمتی که میگویید برآمدگی دارد، عضله ایست که دچار گرفتگی شده و ایجاد درد و برجستگی کرده است. این داروها را تهیه کنید و چند روز بخورید، انشالله بهتر خواهد شد:
قرص ملوکسیکام 7.5 میلی صبح و شب
قرص باکلوفن 10 میلی صبحها

اگر با اینها بهتر نشود، لازم است بررسی گردن با ام آر آی انجام شود

مرسی اقای دکتر از پاسخگوییتون
ولی با توجه به سن و سالم که 87 سال دارم و بیماریهای فشار و قلبی و ریوی ام خواستم به اطلاعتون برسونم در حال حاضر این داروها رو مصرف میکنم
اسپیداکتون یا اسپیرونولاکتون 25 میلی گرم
لوزارتان پتاسیم 25 میلی گرم
متازیرو یا متوپرولول سوکسینات پیوسته رهش 47ونیم میلی گرم
اکسابین یا ریواروکسابان 15 میلی گرم
فوروزماید 40 میلی گرم
ایا داروهایی که تجویز کردید با داروهای مصرفی من تداخل دارند یا خیر؟
با تشکر و سپاس فراوان منتظر پاسخگوییتون هستم
اقای دکتر گویا ملوکسیکام با قرص فوروزماید تداخل داره ، درسته؟
این داروها چقدر عوارض داره؟

تداخل مهمی با فوروزماید نداره. باکلوفن در بعضی افراد کمی خواب آلودگی میده که اونوقت باید نصفه بخورید

🙏