ع.ش
عنوان :

داشتن حالت های مانند افسردگی شدید ودرد عضلات

متخصص روانپزشکی
با سلام خدمت دکتر محترم من حدود 2 سال برای مشکل اضطراب وافسردگی دارو مصرف کردم ومتاسفانه از دارو درمانی هیچ گونه نتیجه مثبتی نگرفتم شاید بدتر هم شدم من از دارو درمانی نتیجه ای نگرفتم وبدنم با داروهای اعصاب سازگاری ندارد به محض مصرف برخی از داروها دچار درد عضلاتی میشم به توصیه یک خانم دکتر من قرص آمی ترپتیلین 25 را به صورت نصف قرص هرشب به مدت 4 هقته مصرف کردم ولی بعد اتمام دوره ازمایش این قرص بدتر شدم ولی بهتر نشدم الان اکنون شبا به راحتی خواب نمیرم وصبح دیر وقت که از خواب بلند میشم بدنم طوری هست انگار زیاد خسته وکوفته ام ودچار درد عضلات هستم وتوانایی حرکت هم برام دشوار هست واشتهام خرابه وحالت نا امیدی در نخغته است راه چاره ای برای مشکلم میخواستم واقعا از دارو درمانی خسته شدم اینقدر دارو مصرف کردم از فلکوستین وپرانول شروع کردم تا داروهای با دوز بالا

سلام وقت بخیر ممنون از توضیحاتتون

غیر از سه دارویی که مصرف کردین داروهای دیگه ای هم مصرف کردین؟

سابقه بیماری جسمی مثل بیماری کبدی/کم خونی و ... داشتین یا خیر؟

بله لورازپام آسنترا وکلی دارو دیگر که اسمشان یادم نیست ولی در دفترچه ام نوشته ان

این داروها رو در هر دوره چه مدت مصرف کردین؟

هر نسخه ای که دکتر برام می نوشت گفت مصرف کن 2 ماه دیگه بیا پیشم عملکردشو بگو بهم منم مصرف میکردم اخرش خوب نمیشدم در ضمن خدمتون عرض کنم مشکل اضطراب اجتماعی هم دارم

سابقه بیماری جسمی؟مصرف سیگار/قهوه/الکل و ... ؟

وضعیت خلقی و روحیه تون در یک ماه اخیر چطور بوده؟

حدود یک سال پیش که ازمایش دادم بیماری نداشتم وسیگار قهوه والکل هم مصرف نکردم این قهوه شاید در طول سال 3فنجان خوردم ولی مصرف روزانه نداشتم وعرض به خدمتون برای این که از این حالت خستگی جسمی وروانی دربیام مدام دنبال سرگرمی های هیجان انگیزم مثل تفریح با ماشین وموتور

رانندگی چه اثری تو روحیه تون داشته؟

رانندگی اگه با سرعت همراه با آهنگ باشه خیلی حالم خوب می کنه کلا پر انرژی میشم

عرض به خدمتون قبل از این که قرص امی ترپیتیلین 25 مصرف کنم یعنی یه ماه پیش حالم بهتر بود شبا خواب داشتم وحالت افت روحیم خیلی خراب نبود در خصوص نمره برای حالت روحی زمانی در خانه هستم 20 زمانی که بیرون میرم برای تفریح 75 در نوسانه ودر ضمن من 22 اردیبهشت یه دادگاهی دارم واسه اونم مقدار زیادی تو روحیه ام تاثیر گذاشته روحیه ام اگر تو خونه بمونم روی خط صافه تغیری نمی کنه

در خانواده سابقه اضطراب و افسردگی هست؟

مورد دادگاه رو میتونین اشاره کنین چی هست؟

آمی تریپتیلین چه اذیتی بای شما داشته؟میتونین توضیح بدین؟

در خونه بله پدرم سابقه مصرف دارو اعصاب در جوانیش داره دادگاه بخاطر این هست که چندتا جزوه تو سایتی من برای فروش گذاشته بودم دانشگاهی در تهران بخاطر این فایلا شکایت کرده ورفتم خسارت دادم ومعذرت خواهی کردم ورضایت نامه وارد پرونده شده فقط مونده وقت رسیدگی پرونده بشه که قاضی نگاش کنه تو قانونش امده که با رضایت شاکی پرونده مختومه میشه ولی من میترسم حتی از خود دادگاه پرسیدم گفت احتمالا مختومه میشه ولی باید قاضی نگاه کنه ولی همچنان میترسم چون ادم پر اضطرابیم وچند ماه پیش من تو خدمت سربازی بودم با وضعیت معاف از رزم بخاطر اعصاب وروان وقتی وارد محیط پادگان که میشدم با حمله اضطرابی مواجه میشدم تو جمع مردم دچار اضطراب میشدم از حرف بقیه میترسیدم

برای کنترل اضطراب درمان اصلی دارو هست و دارو رو نمیشه حذف کرد میدونم با دارو تجربه خوبی نداشتین علتش این بوده که اون داروها مناسب نبوده برای شما

آمی تریپتیلین اثر بدی که براتون داشت چی بود؟

در انجام کارها تمرکز دارید؟

عرض به خدمتون من خیلی زیاد دارو مصرف کردم فقط 1 سال پیش یک متخصص رفتم وبعدش داروهای متخصص های مختلف را تجربه کردم وراجب امی ترپتیلین 25 این دارو همش من خواب الوده کرده بود وکنج خونه انداخته بود تاثیرش فقط همین بود بجز دارو راهی دیگر نیست این داروها تاثیر ندارن زندگی ام داغون شد رفت

ناامید نباشین دارویی که صحیح انتخاب بشه و با دوز مناسب تجویز بشه مطمئنا موثره این داروها رو که میگم مصرف کنین و یک ماه دیگه نتیجه رو اطلاع بدین

رهاکین 200 میلی شبها نصف بعد یک هفته یک عدد/ الانزاپین2.5 ( دو و نیم) میلی شبها یک چهارم/پروپرانولول 20 صبحها یکی داروها حتما بعد غذا مصرف بشه

این قرص دومی رو مصرف کردم سابقه مصرفشو دارم با دوز بالا البته .اقای دکتر رواندرمانی اضطراب اجتماعی چگونه هست این مشکل ارتباط اجتماعی ام داغون کرده

جلسات هفتگی با مشاور با تجربه برای تقویت اعتماد به نفس آموزش رفتارهای اجتماعی بصورت ایفای نقش از تکنیکهای روان درمانی هست که کمک کننده هست

اقای دکتر با توجه به این که من مدت زیادی دارو درمانی کردم ونتیجه نگرفتم وکلی مشاوره گرفتم بازهم نتیجه نگرفتم وبرگشتم به حالت قبلم نسخه غیر دارویی ومشاوره ای نمی تونید بهم بدید مثلا یه دکتری تو نسخه پزشکی یه بیمار نوشته بود خوردن فلان خوراک ها و....

گفتم خدمتتون درمان اصلی و خط اول اضطراب دارویی هست انتخاب اون داروها برای شما مناسب نبوده برای همین اثر درمانی نداشته و این رو هم در جریان باشین که رژیم غذایی درمان اضطراب نیست

سوال دیگر که برام پیش میاد اینکه من میخوام بدونم سر صبح که از خواب بلند میشم افسردگی من خیلی شدید هست و نور وروشنایی در من حالت اضطراب را چرا بیشتر میکنه
مثل خورشید هم گرماش هم نورش

همراه با مصرف دارو فعالیت بدنی برنامه ریزی شده و ورزش هم به بهبود خلق کمک میکنه پس حتما در برنامه روزانه قرار بدین

افسردگی معمولا در اوایل صبح بیشتره و با گذشت زمان به سمت بعداز ظهر خلق بهتر میشه

من که هم پدرم وهم مادرم مشکل افسردگی داشتن وسابقه مصرف دارو ایا امیدی هست خوب بشم واین درد عضلات هم میتونه از اعصاب باشه ایا ازدواج با چنین وضعی مناسبه یا نه برام خواستگاری رفتن

داروها رو مصرف کنین علایم کنترل میشه

برای دردعضلات بررسیهای جسمانی ابتدا باید انجام بشه

سلام اقای دکتر خوبید سلامتید برای روان درمانی اضطراب اجتماعی مزاحم شدم

سلام ممنون روان درمانی برای اینکه بازدهی مناسب داشته باشه نیازمند تشکیل جلسات حضوری هست

متاسفانه در شهر کی من زندگی می کنم روانپزشک وجود ندارد وروانپزشکا که در مرکز استان هستند در این شرایط کرونا خطرناکن واون پزشکا فقط دارو می نویسن کاش به طور خلاصه بخاطر شرایط کرونا به طور خلاصه ای بهم چیزی یاد میدادی شاید موثر بود

با توجه به شرایطی که گفتین بهتر هست کتابهایی که در زمینه برقراری ارتباط موثر رو نوشته شده مطالعه کنین که میتونه کمک کننده باشه

سلام اقای دکتر از آنجایی که شما هم پزشک عمومی هستید وهم متخصص گفتم یه سوال با شما مطرح کنم .من وقتی در معرض گرما ونور افتاب قرار می گیرم دچار سرگیجه وخستگی شدید وبی انرژی میشوم میخواستم دلیل آن را بدانم وراه چاره ای برای درمان

سلام این حالت ممکنه برای هر فردی اتفاق بیفته در عین حال آزمایش چکاپ کامل از نظر کم خونی و ... انجام دهید