م.ن
عنوان :

درد زانو

متخصص ارتوپدی
سلام خسته نباشید .مادرم خانم 50ساله هستن.کار زیاد میکنن و خیاطی هم انجام میدادن .دوماه هست بدون اینکه زانو ضربه ای بخوره اطرافش ورم کرده و رگ های کوچک بنفش زده بیرون .زانو با درد خم میشود .حتی نماز نشسته میخونن .جایی هم که ورم داره خیلی سفت شده .
فعلا هم فقط قرص فشار میخورن .
کلا هیچکدوم از قرصای ویتامینش رو بخاطر معدش اذیت میشه نمیخورن ...

سلام.با توجه به شرح حال آرتروز زانوبرای ایشون مطرحه

باید وزن کم کنن و تمرینات تقویت عضله چهار سر ران را از نت سرچ کنین و روزی دوتا 15 دقیقه در روز انجام بدید

ببخشید در حال حاضر چیکار کنن ؟دارویی براشون فعلا میشه تجویز کنید ؟و دارو تقویتی چی بخورن ؟؟؟فعلا بخاطر کرونا دکتر نمیرن میترسن

مراعات هم کنند یعنی چهار زانو و دو زانو نشینن

دستشویی فرنگی
نماز رو صندلی
غذا رو میز پله و کوه و سراشیبی راه نرید

پیاده روی ساده مشکلی اییجاد نمیکنه ؟؟؟اگه حین ورزش درد داشت زانو ادامه بدن ؟؟؟

این داروها رو مصرف کنید
کپسول کوبیکس 100 صبح و شب بعد از غذا
کپسول آوودین 300 روزی یک عدد
ژل مینرال آیس روزی سه بار موضعی
آمپول ویتامین دی ماهیانه و اگه بتوانید مادر را ده جلسه فیزیوتراپی ببرید
در غیر اینصورت تمرینات رو انجام و برای زانو کمپرس گرم بذارین

ببخشید تو گوگل این حرکات بود درستن ؟
و آیا با این کپسول ها معده اذیت نمیشه ؟؟

پیاده روی سطح صاف مشکلی نداره.تمامی تمریناتی که فرستادین برای زانو بسیار بده و علایمشون رو تشدید می کنه

چون تو گوگل زدم اینا اومد .پس تمرینای ساده تر باشه
اینا چطورن ؟؟اخه تو نت همیناست ..اگه شما عکس یا سایت بهتری دارید ممنون میشم معرفی کنید اگر نه که خودم پیدا میکنم .

کشش پا و همسترینگ خوبه ولی آخر یه خوب نیست.تمرینات مناسب جهت آرتروز زانو را سرچ کنید