س.ک
عنوان :

جراحی فک

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام من هشت ماه پیش فکم عمل کردم ولی از نتیجه عمل ناراضیم احساس میکنم فک پایینم بزرگه وکج و فک بالام نسبت به فک پایین داخله میتونم دوباره دو فک جراحی کنم یا چونم ریسکش چیه؟ اینم بگم من قبلا دوبار فلج بل داشتم ولی نسبتا خوب شدم و الان لبم بعد عمل کج شده میتونه از عوارض عمل باشه؟
و اینکه هنوز ورم داره صورتم کی ورمش میخوابه
برای شرایط دندانیم من سه سال پیش تصادف کردم دندونام شکست و یکی از دندونام فک کنم بعد ارتو تحلیل ریشه داشته

با سلام
علاوه بر فتوگرافی ها ی بعد عمل که البته غیر استاندارد و در زاویه نامناسب تهیه شده بایستی گرافی ها شامل opg,pa ceph ,lat ceph هم بررسی شود در ضمن در بعضی موارد احتمال برگشت و نیاز به عمل مجدد وجود داره
ولی در هر صورت در این تصاویر بزرگی چانه مشهود هست که نیاز به عمل جنیوپلاستی دارد
بزرگترین مشکل تحلیل ریشه دندانها به دنبال درمان ارتودنسی قبل و بعد عمل هست که با تکرار درمان ارتو و عمل مجدد حتی احتمال از دست رفتن برخی دندانها دور از انتظار نیست
فلج بل ارتباطی با عمل ارتوگناتیک ندارد