ع.م
عنوان :

راهنمایی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و تقدیم احترام
بنده به تازگی کارمند یک شرکت شده ام و عمده ی کار بنده پشت میز نشینی است. از آنجایی که خیلی از کارمندان بعد از چند سال دچار بیماریهای کمر و گردن میشوند چه توصیه ای برای جلوگیری از این موضوع دارید؟
آیا استفاده از برخی وسایل ارگونومیک مفید است؟
مرد
سن:23
وزن:60
قد:175
بنده به دلیل مشکل واریکوسل نمیتوانم ورزش سنگین انجام دهد.
با تشکر فراوان

سلام
هر نیم ساعت تغییر وضعیت دهید
ارتفاع مانیتور با چشمتان باید ب گونه ای باشد که نقطه وسط کامپیوتر به موازات چشمتان باشد اگه لازم است مانیتور را بالاتر بیارید
وسایل ارگونومیک هم خوبه

🙏
میشه چندتا از این وسایل ارگونومیک رو معرفی کنید؟
🙏