e.v
عنوان :

لرزش نوزاد

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فلوشی ...
سلام آقای دکتر پسر 3 ماه و نیمه دارم که طی 4 روز گذشته دو مرتبه وقتی تو بغلم بوده در حد 2 یا 3 ثانیه لرز کرده و بعدش هم هیچ علایم غیر طبیعی نداره عادی بوده به دکترش پیام دادم گفته باید متخضص مغز و اعصاب ببرم از نظر تشنج بررسی بشه
من سرچ کردم دیدم تشنج علائمی که داره و لرزش طولانی تری داره ولی پسر من اصلا اونطوری نشده
با این حال خیلی نگرانم به نطر شما ضروری هست که مراجعه کنم چکاری انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پسرم رفلاکس پنهان داره و شیر خشک آپتامیل پپتی میخوره
تا به حال سرما خوردگی و تب هم نداشته
🙏
بله ممنون
آقای دکتر خیلی لطف کردین