ش.د
عنوان :

بی حسی زبان

دندانپزشک
سلام من 17 روز پیش دندان عقل نیمه نهفته پایین سمت چپ حراحی کردم اما از شب اول نصف زبانم بی حسه آیا برگشت پذیر است یا باید درمان کنم؟

سلام ،آسیب به عصب تحت فکی هنگام کشیدن دندان عقل پیش می آید ،و در اکثر مواقع خودبخود بهبود میابد که البته زمان بر می باشد و از چند هفته تا چند ماه ممکن است طول بکشد. ولی حتما به یک متخصص جراح فک و صورت مراجعه داشته باشید شاید احتیاج به مداخلات دارویی و یا درمانهای بیشتر داشته باشید قرص ویتامین ب1 صد میلیگرمی درصدی کمک کننده هست.

🙏