س.ف
با سلام و خسته نباشید.همسرم یک هفته هست که یک طرف دهانش در سمت پایین درد می کند. قرص آموکسی سیلین استفاده کرد ولی بهبود نیافت فقط با آب نمک درد کمتر میشه.آیا دندانی چرکی است؟و آیا می تواند از چرک خشک کن قویتر مثل آموکسی کلاو یا سفیکسیم برای چرک دندان و لثه استفاده کند؟

با سلام

استفاده از آنتی بیوتیک یا مسکن و یا دهانشویه تنها میتواند علامت را کم یا موقت برطرف کند

بهتر است با تهیه رادیوگرافی به دندانپزشک خود مراجعه نمایید