ف.ر
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو
با سلام و عرض ادب , من به علت زانو درد شدید و سرخی وتورم پا , همراه با درد قبل از عید به دکتر مراجعه کردم . دکتر برای من یک سری دارو و امپول و پنسیلین همراه با جوراب واریس و زانو بند و فیزیو تراپی تجویز کردن که من به علت وجود بیماری کرونا بعد به علت اینکه قبلا هم چند سال پیش باز به خاطر زانو درد رفته بودم و فیزیو تراپی روی من جواب نداده بود نرفتم . حالا دوباره مدت ده روزی هست که باز زانو درد دارم هر بار در داخل زانوم سوزش و درد احساس میکنم اما این بار تورم و سرخی ساق پا ندارم به دکترم که مراجعه کردم برای من calci power و fastrun و آمپول سینوپار تجویز کردن و دوباره فیزیو تراپی همراه با زانو بند ثابت نگه دارنده زانو که ارتوپدی باید برای پای من بسازد چون مشکل زانو من باعث شده که زانوی چپم به سمت خارج متمایل بشه البته درد زانوی من در هر دو پا و بیشت در زانوی چپ میباشد البته دکتر گفتن در شرف پوکی اسخوان هستم .کمی چربی بالا دارم و بعضی اوقات فشار خونم هم بالا میره اما در حال حاضر فشار ندارم . دکتر عزیز غرض از گفتن شرح حال بنده این بود که خواستم با شما مشورت کنم ببینم آیا واقعا لازم هست که من زانو بند ثابت نگه دارنده پا رو داشته باشم و به پام ببندم و این که این زانو بند اثری میتونه داشته باشه در جلو گیری از این که پام در اینده کج نشه و به بیرون متمایل نشه و پاهام به حالت قبل برگرده و به نظر شما ایا باید این زانو بند رو همیشه ببندم و یا تا مدتی که درمان بشم چون من هنوز نخریدم و خواستم مطمعن بشم که برای من لازم و ضروریه, عذرخواهی میکنم که قبلا نگفتم من یه خانم 59 ساله و 77 کیلو هستم و خانه دار و از صبح رو پاهستم و کارم زیاده ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید متشکرم

سلام. احتمالا مشکل شما آرتروز هست. منتها من باید شما رو معاینه کنم و عکس رادیولوژیتون رو ببینم تا نظر قطعی بدم!! انحراف زانو وقتی ایجاد میشه بخصوص اگه پیشرونده و همراه با درد هم باشه نیاز به انجام عمل جراحی هست و زانوبند اثری نداره و در طولانی مدت به علت ضعیف شدن عضلات درد زانو رو بدتر هم میکنه