ا.ف
عنوان :

سرگیجه

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام.خداقوت.28ساله هستم.حدود 4،5ماه هستش که احساس میکنم توی سرم خالی میشه،یا یکی مغزم رو چنگ میزنه،یا وقتی نشسته م احساس میکنم تکون تکون میخورم.دلیلش چی می تونه باشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام. دلیل زیاد میتونه داشته باشه. باید بررسی و ویزیت بشین و در صورت نیاز سی تی اسکن و ام ار ای انجام بشه. ولی ممکنه از اضطراب باشه

🙏