ع.د
عنوان :

زخم معده و خشکی دهان

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام مادرم دو سال مینی بای پس شدند یکبارگفتند تو گلوم چیزی هست بعد خون بالا آوردند که بیمارستان مراجعه کردیم دستگاه گوارش زخم شده بعد مرخص شدند تو خواب اسید معده شون زد بالا ،دوباره بستری شدند بعد از آندوسکوپی قسمت دیگر دستگاه گوارش زخم شده، اما بعد دو ماه و رعایت رژیم غذایی هنوز درد معده دارند اینکه شب ها خشکی دهان دارند حتی تشنه شون هم نیست مخصوصا تو خواب دهانشان خشک هست ،شنا راهنمایی کنید لطفا
ببخشید اشتباه عکس بالا فرستاده شده
آندوسکوپی اول
آندو دوم
ببخشید آقا دکتر ،دفعه دوم مدفوع شون سیاه شده بود بی حال بودند ،دارو هایی که داده بودند ریفاکسیمین، بیسامین، کلیدینیوم، پنتوپرازول بود .مادرم اسهال ابکی شدید شدند قرص ریفاکسیمین قطع کردند اسهال شون برطرف شد ،قرص بیسامین تموم شد باز مدفوع شون هست .بخاطر عمل معده، دارو های مولتی ویتامین، قرص کم خونی میخوردند. ولی الان بخاطر زخم معده دو ماه نخوردند
میخواستم شما راهنمایی کنید چکار کنم میترسم سرطان معده نباشه ،آخه خشکی دهان و تغییر صدا و زخم معده های معده منجر ب سرطان معده میشه

سلام دوست عزیز
با توجه به اندوسکوپی انجام شده زخم های متعدد معده داشته اند که خونریزی میکرده و درکان اندوسکوپیک شده
و ظاهرا مجددا امکان عودش هست
بنظر بنده باید مجددا اندوسکوپی بشن
فعلا قرص پنتوپرازول 40 میلی گرم رو هر دوازده ساعت استفاده کنند