م.ص
عنوان :

بیلیچینگ

متخصص بیماری‎های لثه (پریودانتیکس)
سلام و خسته نباشید
دندون های من دارای رنگی کم زرد هست که با مسواک مدام و جرم گیری برطرف نشده در مراجعه های خیلی قبل به دندان پزشک گفتن که دندون هام مینای اضافه داره و بخاطر این زرد رنگه میخواستم بدونم با بیلیچنیگ رفع میشه
و اینکه دوندونام نامرتبی هایی(باتوجه بع عکس)داره میخواستم بدونم بدون اتودنسی لمیت کامپویزیت میتونم به روشی به بدون دردسرتر کمی مرتبش کنم
ممنون از وقت گرانبهایی که صرف میکنید

سلام

عکس دندانهادریافت نشد

بادرمان بلیچینگ 1تا2درجه رنگ دندانهاسفیدترمیشودولی درصورتیکه نامرتبی دندانهاکم ودرحدمیلیمترباشد،درمان پیشنهادی لامینیت هست که هم نامرتبی دندانها اصلاح شده وهم رنگ به میزان دلخواه شماتغییریابد