س.ک
عنوان :

گوارش

فوق تخصص گوارش و کبد
من 32 ساله سابقه ibs و جراحی فیشر و سال 97 کولون کردم که پلیپ توبولار ادنووم داشتم و هم عود فیشر داشتم که برام تشخیص کولون مجدد دادند که انجام دادم و با پاتو خدمتتون میفرستم که نظرتون را بپرسم ؟ ایا نیاز به فالووواپ داره؟؟؟؟
اندو اخر 98 را میفرستم و به نظرتون علایم ندارم . نیاز به خوردن ppi و فالووواپ اندو هست؟؟؟؟
و در کووولون اخیر التهاب گزارش شده یا زخم؟؟ علتش چی میتوونه باشه
برای اون اسپاسم کولون به نظرتون چی استفاده کنم؟؟؟
درضمن من ibs بیشتر یبوووووستی هست . پروووبیووتیک کدوم را میتونم استفاده کنم که یبووست کمتری بده ؟؟؟؟
و ملین چی میشه خورد که عوارض کمتر و وابستگی کمتر بده.؟؟؟؟؟؟

سلام اندوسکوپی گاستریت اروزیو بدون هلیکوباکتر رو کزارش کرده که اگر علایمی ندارید نیاز به مصرف دارو نداره
کولونوسکوپی هم کمی التهاب در بعضی از قسمت های کولون گزارش شده که پاتولوژی یافته خاصی نداشته و بنظر میرسه فاقد اهمیت بالینی باشه
دزمان پروبیوتیک ساشه لاکتول و قرص مبورین و آسنترا ترکیب درمانی موثری برای شما خواهد یود