م.ب
عنوان :

تب و احتمال عفونت کودک

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام، وقت بخیر
آقای دکتر ارغوانی هستم، لثه دختر 22 ماهم در اثر زمین خوردن پاره شد بعد از چند روز متوجه شدم آبسه کرده و قسمت بالای لب و بینیش هم ورم داره، دیروز تب 38 درجه هم داشت ک شیاف استفاده کردم و برطرف شد. شربت آموکسی سیلین 125 و مترونیدازول(فاژی کید) گرفتم، استفاده کنم؟؟چکار باید بکنم
ممنون از راهنماییتون

سلام،اگر تب برطرف شده و علائم تنفسی و گوارشی دیگری مثل سرفه، آبریزش بینی و اسهال و استفراغ و کلا علائم بیماری ندارد و فقط زخم و تورم ناحیه بینی و لب را دارد، لازم است آنتی بیوتیکها و مسکن را تا یک هفته ادامه دهید. ولی اگر تب عود کرد و یا علائم دیگری پیدا شد لازم است معاینه شوند و در صورت لزوم آزمایش درخواست شود.

🙏