م.م
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر خسته نباشید من از بیماران شما هستم.
15 سال دارم و قبلاً برای سرفه های مکرر به شما مراجعه کردم .
شما اسپری symbicort 160 , قرص مونته لوکاست و (اسپری سالبوتامول فقط در موارد سرفه شدید) استفاده کردم , تست تنفس دادم و شما گفتین مشکلی نیست .
امسال بهار با خارش شدید بینی , گلو, عطسه , گاها خارش گوش مواجه شدم که در صبح شدت داشت . خود به خود خوب شدم ولی الان دوباره این علائم اضافه شدن و من برای خارش شدید چشم به متخصص چشم مراجعه کردم و قطره الوپاتادین و فلورومتولون رو برای من تجویز کردن 1 ماه قطره رو استفاده کردم ولی به محض قطع کردن مصرف دوباره خارش چشمم شروع شد .
می خواستم بدونم برای خارش بینی , چشم , گلو و گاهی عطسه چه داروهای باید مصرف کنم ؟

سلام، شما آلرژی بینی (رینیت آلرژیک) دارید که با علائم خارش چشم و بینی و سایر علائمی که فرمودید همراه است. آلرژیها از جمله رینیت آلرژیک قابل کننرل است ولی قابل درمان نیست یعنی با مصرف داروها علائم برطرف میشود ولی با قطع دارو ممکن است علائم عود کند لذا لازم است داروها زمانیکه علائم بروز میکند بطور منظم استفاده شود،. بهنرین درمان آلرژی بینی اول اجتناب ار برخورد با عوامل محرک تنفسی است و در کنار آن استفاده از اسپری های بینی و قطره چشمی است. بدین جهت میتوانید از اسپری بینی رینوکورت روزی یک پاف در هر بینی و قطره چشمی اولاپاتادین هر 12 ساعت یک قطره در چشم استفاده نمایید و این داروها را حداقل به مدت یک ماه هر روز استفاده نمایید. البته اگر خارش چشم برطرف شد میتوانید قطره چشمی را قطع نمایید.