ر.خ
عنوان :

کرونا مثبت

متخصص داخلی
سلام و عرض ادب.پسر یکساله من هفته پیش 5 روز تب 40 درجه کرد و روزهای سختی گذروندیم .فقط شیاف دیکلوفناک تب رو پایین آورد.دکتر مقدادی تشخیص احتمال کرونا برای بچه رو دادن.منم پنجشنبه هفته قبل آزمایش پی سی آر دادم و الان جواب اومده کرونا مثبت شد )weakly positive(.علامتی ندارم.نگران مادرم هستم که ناراحتی قلبی داره و با بچه ارتباط داشته.آیا اول بیماریه که فعلا علامت نداده؟میخواستم بدونم چه داروهای تقویت کننده و پیشگیری بخوریم.آیا کلا آنتی بیوتیک یا دارویی برای این ویروس توصیه میشه؟

سلام و وقت بخیر. تست خودتون مثبت هست یا پسرتون هم تست داده؟

بخش خصوصی تست رو انجام دادین ؟

بله بخش خصوصی بیمارستان تریتا تست دادم.خودم فقط تست دادم و مثبت شده

در حال نیاز به دارو ندارین . مهمترین کار قرنطینه ، استراحت و خواب کافی ، مصرف مایعات و میوه هست

برای افراد بی علامت هیچ دارویی توصیه نمی شه

در صورت بروز علایم تنفسی بخصوص تنگی نفس یا افزایش تعداد تتفس باید به پزشک متخصص مراجعه کنین

در مورد مادرتون هم فعلا همین موارد قرنطینه و تغذیه و خواب کافی هست اگر علایم خستگی ، تنفسی، تب یا گوارشی پیدا کردن مراجعه کنین مرکز دولتی برا تست pcr