ا.م
عنوان :

معده درد

متخصص داخلی
سلام دکتر خوبید من قبلا سابقه معده درد داشتم به مدت تقریبا 2 هفته معده درد داشتم با یک سری چیزای گیاهی و قرص رانیتیدین و پنتوپرازول خوب شدم به طور کامل البته با 3 4 روز مصرف رانیتیدین خوب شدم حالا نمیدونم اثر اون بوده یا نیاز به زمان داشته خوب شدنش
الان دوباره تقریبا مثل همون موقع شدم اون موقع دقیقا پارسال همین موقع بود
حالا یکم سرفه هم میکنم در کنار معده درد در ضمن من حدود 5 6 ماه بود سیگار نمیکشیدم این چند روزه بعضی وقتا کشیدم احساس میکنم از همون موقع این مشکلا پیش اومده برام

سلام وقت بخیر. درد معده همراه سرفه بیشتر احتمال برگشت اسید معده ( ریفلاکس ) رو مطرح می کنه

بخصوص که با سیگار کشیدن هم همراه بوده

در درجه اول شیوه زندگی و غذا خوردن تون رو یه بازبینی کنین : غذای چرب و سرخ کرده ، غذاهای اماده سس و نوشابه ، با عجله غذا خوردن ، غذا خوردن نامنظم یا حذف وعده های غذایی مثل صبحانه می تونه علایم رو ظاهر یا تشدید کنه

چای، قهوه ، کاکائو، الکل و سیگار هم از عوامل مهم هستن

استرس ، بدخوابی و عصبانیت رو هم فراموش نکنین

و اما درمان دارویی : بمدت حداقل 3 هفته
Cap lanzo 15mg صبح ناشتا
Tab clidinum - c یک عدد قبل از شام
Tab dompridon 10mg صبح ناشتا

دوره درمانتون رو تکمیل کنین و در صورت عدم بهبودی مراجعه پزشکی داشته باشین

دکتر تنظیم غذا و خوابم که بهم ریخته تا صبح بیدارم بعد میخوابم بعد عصر ناهار میخورم شام دیگه میره نزدیک صبح
صبحانه که نمیخورم اصلا
سیگار میکشم هم معده درد تشدید میشه
چند روز پیش هم یک دوره 10 روزه پنتوپرازول 20 ناشتا خوردم ولی اثری نداشت البته اون موقع پنتوپرازول رو برای این خوردم که تا یه بوی بدی به بینیم میخورد معده درد میگرفتم انگار معدم تحریک میشد اینم از علائم ریفلاکس هست؟
کلا معدم خیلی حساسه،بعد این سرفه ینی از ریه نیست قطعا از معده هست؟
بعضی وقتا هم احساس سوزش و ترش کردن معده دارم،این دارو را بدون نسخه میدن دیگه و این که یک سری دارو های معده را گفتن نخورید مثل راینیتیدین این که جزشون نیست؟
دکتر این پاسخ پرسش های من هست؟

سلام مجدد. جواب سوالتون رو که دادم همه رو

رانیتدین تو داروها نیست خیر

اگه تمایل دارین علایمتون عود نکنه باید برنامه غذایی رو اصلاح کنین

سلام عذر خواهی میکنم من پرسیدم که این که با بوی بد مثلا من بوی اسید به بینیم میخورد معده درد میگرفتم یا چیزای مشابه اون اینم میتونه از ریفلاکس باشه؟ بعد این سرفه من قطعا از ریفلاکسه ینی نیازی به بررسی ریه نیست؟

بله از ریفلاکس می تونه باشه.

در مورد قسمت دوم هم بالا نوشتم در صورت عدم بهبودی بعد 3 هفته برای ویزیت حضوری مراجعه کنین