ا.ک
عنوان :

سلام وقت بخیر، الهام کاکاوند هستم از بیمارانتون

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
به جهت وضعیت حادث نتونستم بیام مطب و داروهای قبلی هم دیگه برام موثر نیست با توجه به اینکه پرونده خدمتتون دارم نسخه جدید میخوام که برام زحمت بکشید
حال عمومی م مثل قبل هستش ولی داروهایی در دوره اخیر تجویز کرده دیگه اثری نداره و مدام عطسه و آب ریزش بینی زیاد دارم
سپاسگزارم

سلام
لطفا با مطب تماس بگیرید،دسترسی به پرونده شما از طریق مطب امکان پذیر است.

🙏
سلام وقت بخیر
جناب دکتر از مطب تماس گرفتن ظاهرا پرونده بنده در دسترس شماقرار گرفته
ممنون  میشم یک نسخه برام تهیه کنید
با توجه به اینکه نسبت به داروی نسخه قبلی مقاومت پیدا کردم و دیگه موثر نیست ، آلرژی اذیتم میکنه ممنون میشم نسخه جدید رو زودتر مرهمت بفرمایید

سلام
اگر تب و سرماخوردگی ندارید لطفا قرص تلفست 180 هر روز،ایروکاست10 هر روز و اسپری بینی بودنا دوبار صبح و دوبار شب استفاده کنید.(در صورتی که باردار نیستید)
لطفا بعد از این بدلیل عدم اتصال پرونده مطب به این سیستم با مطب تماس بگیرید.

🙏