ف.ر
عنوان :

ندول تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر ببخشید پدرم بدلیل ندول تیروقید نمونه برداری شدن. میخواستم ببینم ممکنه با نمونه برداری از ندول تیروئید اگه خدایی نکرده سلول سرطانی موجود باشه برداشته باشه و تو نمونه برداری بعدی که بعلت کافی نبودن مقدار نمونه باید سه هفته دیگه تکرار بشه جواب نمونه برداری خوش خیم باشه؟
دکتری که نمونه برداری کردن همون موقع گفته بودن از نظر من خوش خیمه ولی امروز که جواب رو گرفتیم زده نمونه کافی نیست

با سلام
نمونه ناکافی باید تکرار بشه و اگه منظورتون اینه که سلولهای بدخیم احتمالی برداشته شده باشه و جواب بعدی به صورت کاذب منفی باشه خیر چنین چیزی ممکن نیست
در موارد ناکافی بودن نمونه گیری تکرار میشه و بسته به جواب آن و همین طور خصوصیات ندول در سونوگرافی تصمیم بعدی گرفته می شود

نه منظورم این بود شاید تعداد سلولها انقدر کم باشه که با یکبار برداشته بشه تموم شن
خانم دکتر عمل تیروئید برای کسی که فشار خون داره خطرناک نیست؟

اخه اگه اینطور باشه که خوبه با یه سوزن میشه بدخیمی رو ریشه کن کرد نه خودتون فکر کنید چقدر تصور و نگرانیتون بی جاست
با کنترل فشار خون و مناسب بودن شرایط کلی و وضع قلب نه خطرناک نیست و البته ریسک عمل قبل از اون باید تعیین بشه این قاعده کلی بود گفتم

🙏