م.ا
عنوان :

تعرق بسیار بالا و جوش بر روی بدن

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام ببخشید تعرق من حدود چند ماهی هستش که بسیار بالاست ولی حدود چند سال هستش که جوشهایی بر روی بدنم در برخی نقاط میزنه و باز خودش خوب میشه ( مثلا بر روی باسن و پشت گردن ) الان هم تعرق بسیار بالایی دارم ، و اینکه آنزیمهای کبدی من بالاست البته این آنزیمها مثل موج سینوسی ، هر وقت رژیم میگیرم پایین میآد (البته نه زیر 40 ) وقتی رعایت نمیکنم بالا میره ، با وجود ویروس کویید 19 بسیار نگرانم که در معرض خطر باشم، لذا آزمایشی کالم رو انجام دادم(البته هر 6 ماه یکبار من و همسرم یک چکاب کامل آزمایش میدیم) درضمن سونوگرافی هم از ترس ویروس کرونا نمیتونم برم
قرص لیورل گل( خار مریم) هم مصرف میکردم که حدود 1.5 ماه الآن قطعش کردم ( دیدم در آزمایشم تاثیر نداشته)
لطفا راهنمایی و کمک کنید

( فقط آزمایش رو چطوری ارسال کنم قربان - اگر ایمیل دارید لطفا بفرستید تا برای شما ایمیل کنم )
سپاس

سلام
ازمایشات را همین جا ارسال کنید من ببینم

بصورت عکس ارسال کنم
؟

سلام
افزایش انزیمهای کبدی شما بیش از کبد چرب است و بهتر است بررسی بیشتر انجام شود که شامل بررسی هپاتیت های ویرال، اتوایمون.....میباشد و بهتر است سونوگرافی کبد هم انجام شود

البته تعریق شما بسیار بعید است مشکل کبدی باشد

بسیار متشکرم و اینکه پس از اخذ سونو از کبد برای شما پاسخ ارسال میکنم
یک سوال دیگه داشتم
لطفا بفرمایید کدام مرکز سونوگرافی خصوصی قابل اعتماد هستش از نظر کووید 19؟

در مورد مراکز سونوگرافی اطلاعی ندارم ولی مراکزی را انتخاب کنید که خیلی شلوغ نباشند و اول وقت مراجعه کنید