ه.ر
عنوان :

وسواس

متخصص روانپزشکی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر من حدود یک ماه پیش مزاحم شدم قرص هالوپریدول شبی نصف و سرترالین شبی یکی و نصف تجویز کردین الان تقریبا حدود یک ماهه که مصرف کردم و گفتین که بهتون اطلاع بدم و هم اینکه گفتین اگه خوابم درست نشد اطلاع بدم که متاسفانه بعضی شب ها خوابم نمیبره و تا صبح بیدارم

وسواستون چه تغییری کرده؟

کیفیت خوابتون بطور کلی چطوره؟شبها چه ساعتی به خواب میرین و صبح کی بیدار میشین؟

سلام ممنونم نه زیاد
میگم ساعت دو سه خوابم میبره دیشب تا پنج خوابم نبرد صبح هم تا 8 یا 9
اره روحیم خیلی بهتره

داروهای شب رو ساعت 8 شب مصرف کنین

برای بهبود خواب فعلا شبها نصف کلونازپام یک میلی مصرف کنین

هر دو تا رو میشه با هم خورد یا چه قد فاصله لازمه؟

باهم مصرف کنین مشکلی نیست

اگر با نصف قرص خوابتون زیاد شد یک چهارم مصرف کنین

پس اگه هر دو ساعت هشت مصرف کنم خوابم درست میشه؟

این تغییرات رو دادم که خواب اصلاح بشه و به احتمال زیاد میشه اگر مشکلی بود اطلاع بدین

بله آقای دکتر ممنونم
اگر خوابم خوب شد چند وقت دیگه بهتون پیام بدن؟
به نظر شما جای امیدواری هست چون روحیه م بهتره ؟

خواهش میکنم روحیه تون که بهتر شده نشون میده که پاسخ به درمان خوب بوده یک ماه دیگه اطلاع بدین

بله خیلی ممنون آقای دکتر