M.S
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر . بنده به مدت یک هفته دچار سردرد های خفیف و کمی شدید و سوزش و در قسمت کف سر دقیقا وسط سرم شدم این درد متغیر گاهی پیشونی و چشمام تیر میکشه گاهی گیجگاهم تا بحال این جوری سردرد نداشتم معمولا سردرد دارم و با قرص و استراحت خوب میشد اما اینبار اصلا با چیزی درد قط نشده و اینکه از پشت گردنم و کتفم تیر میکشه به اندازه چند ثانیه پشت سرم و قط میشه هر نیم ساعت یا کمتر یه تیر میکشه پشت سرم خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنید اقای دکتر با سپاس

با سلام، ما هر احساس ناخوشایندی در ناحیه سر را سردرد میشناسیم، لذا نگران نباشید، ولی قانون اینست که
با تغییر در الگوی سردرد حتما جهت بررسی به پزشک خود مراجعه کنید.