ن.ت
عنوان :

بیماری پارانویید

متخصص روانپزشکی
باسلام .من دختر یک پدر پارانوییدی هستم پدرم 61سال سن داره 3ساله ک ب بیماری پارانویید مبتلاشده ب مادرم ک 59ساله است شک داره طوریکه اونو زناکار خیانت کار خطاب میکنه انقد بیماری پدرم زندگی هممونو مختل کرده ک همیشه ما در حال گریه زاری و غمگساری هستیم جناب دکتر پدرم رو خیلیی دکتر بردیم ولی اون امتناع میکنه از خوردن داروهاش ما درمونده ایم و هیچ راهی برامون نمونده .انقد زندگی پدرومادرم ب تاریکی رسیده ک مادرم بعده 42سال زندگی فکر طلاقو جدایی میکنه اقای دکتر ممنون میشم اگه ی راه حل جلوی ما بذارید و ب ما بگید چ اقداماتی انجام بدیم ک پدرم درمان بشه ما واقعا محتاج کمکیم .
اقای دکتر در ضمن ما در استان همدان زندگی میکنیم وبرای خانواده ام سخته ک تهران مراجعه کنند .ایا بیماری پارانویید درمان میشود؟؟ایا بستری کردن چنین افرادی کارساز است؟؟
خواهش میکنم جواب بدید ایا راسته میگن هیپنوتیزم میتونه درمان کنه ایطور بیماریهارو ؟؟؟اقای دکتر ب خدا صواب میکنید اگه مارو راهنمایی کنید ی زندگی 42ساله داره از هم گسسته میشه و هیچ کس کاری ازش برنمیاد

باسلام واحترام،دراین خصوص لازم است به همکاران روانپزشک در شهر محل سکونت مراجعه کرده که در صورت نیاز در همان شهر میتوانند اقدام به بسترى نمایند. اساس درمان در مورد بیماران پارانوییدى بر پایه درمان داروییى زیر نظر پزشک متخصص بوده و در موارد وجود خطر براى اطرافیان یا خود بیمار و یا عدم پذیرش درمان، خانواده میتواندازطریق فوریتهاى پزشکى بیمار را جهت بررسى تخصصى واقدامات لازم به بیمارستانهاى داراى سرویس روانپزشکى منتقل نمایند.