ش.ا
عنوان :

گلو درد استرپتوکوک

متخصص داخلی
مدتی پیش چند دانه سرخ در سقف دهن به همراه سوزش زبان داشتم به دکتر مراجعه کردم و گفتن باکتری استرپتوکوک وارد دهان شده ،انتی بیوتیک و دیفین هیدرامین تجویز کردن ،بعد از دو روز دونه ها رفتن ،ولی چون به انتی بیوتیک حساسیت داشتم بعد از 4روز قطع کردم ،و الان دوباره سوزش زبونم و کمی گلو دردم برگشته و کمی تنگی نفس دارم ،ایا نیاز به مصرف دوباره انتی بیوتیک دارم ؟!ممنون از وقتی که میزارید

بهتره انتی بیوتیک ادامه پیدا کنه مراجعه الزامیه

خیلی ممنون آقای دکتر ،من دوباره مراجعه کردم گفتن سیستم ایمنی بدنم پایین اومده،ولی هنوز سوزش زبان دارم و نوک زبانم به صورت دایره دایره سرخ شده و سرماخوردگی همراه با ابریزش بینی دارم ،اگه ممکنه راهنماییم کنید ،بازم منونم