م.ح
عنوان :

درد پشت و دنده سمت چپ

متخصص داخلی
سلام . من مدتیه در پشتم و دنده های سمت چپم احساس درد میکنم ، اما دردم چرخشیه بعضی وقتا یه قسمتی از دنده هام درد میکنه بعضی وقتا یه قسمتای دیگه. اما به جز اون پشتم به اندازه ی یه نوار دقیقاً محلی که بند سوتین بسته میشه پشتم سمت چپ درد میکنه همونجا قسمت جلوی دنده ام هم درد میکنه . انگار گرفته اصلاً اون قسمت . بعضی روزا درد کمتره بعضی روزا بیشتر. سمت راستمم بعضی وقتها خیلی خفیف درد میگیره اما خیلی خفیف. من مشکل فیبروکیستیکیه سینه دارم همین سینه سمت چپم فکر میکردم درد برای اون باشه اما دکتر جراح عمومی رفتم گفت برای اون نیست. بعد گفتم شاید ریه باشه دکتر ریه هم رفتم معاینه کرد گفت بافت ریه سالمه. دیگه گفتم از شما راهنمایی بگیرم. درضمن ازمایش چک اپ کلیم هفته پیش دادم . همه چی نرمال بود فقط ویتامین دی بدنم خیلی کم بود که دکتر بهم قرص و امپول ویتامین دی سه و قرص کلسیم داد. این درد احساس میکنم موقع هاییم که اعصابم خورد میشه بد تر میشه. خیلی نگرانم چیز خطرناکی نباشه.

سلام لطفا به سوالاتم پاسخ بدید. درد با حرکت بیشتر میشه ؟ تنگی نفس سرفه درد شکم یا مشکل گوارشی دارید ؟ سابقه ضربه دارید ؟ درد دقیقا در خط وسطه ؟ به کجا تیر میکشه ؟ همیشه درد دارید یا موقع عادت ماهیانه ؟

آزمایشات رو بفرستید لطفا

تپش قلب و سرگیجه دارید یا نه ؟

ممنون از جواب زودتون . بله درد وقتی کار زیاد میکنم یا زیاد رو پا وایمیستم بیشتر میشه . اما تنگی نفس ندارم . گهگاهی تک سرفه میکنم مثلاً هفته ای 3-4 بار . که دکتر ریه گفت حساسیته با سرم شستشو دادم یه مدت بهتر شدم. درد شکم ندارم اما قسمت جلوی دندم همون سمت چپ زیر سینه دست که میزنم درد میکنه و مسیوزه نمیدونم درد خود دندس یا اون بافت روی اون هستش. همیشه درد دارم اما بعضی روزا بیشتر میشه بعضی روزا کمتر به عادت ماهانه ام که نزدیک میشه باز شدید تر مییشه . سرگیجه ندارم . تپش قلب گاهی دارم . من خیلی استرسیم کلاً برای همه چیز استرس دارم . موقع استرس تپش قلب میگیرم . درد دقیقاً همون خط وسطه اما به سمت وسط یعنی نزدیک به ستون فقرات که میره بیشتره اصلاً انگار یکی اون قسمتو گرفته داره فشارش میده. مشکل گوارشی خاصی ندارم . اما کلاً چون استرسیم تا یکم اعصابم بهم بریزه یکم معدم میریزه بهم . اما در حالت معمولی مشکلی ندارم. این دردم گاهی به کتفمم میزنه . کلاً به جز اون نقطه نزدیک ستون فقرات که گفتم هی چرخشی جاهای مختلف پشت و جلوی همون ناحیه از سمت چپم درد میگیره . موقع هایی که سرم گرمه انگار درد کمتره تا میام خونه و تنها میشم این درد زیاد میشه .

سلام چندتا آزمایش تکمیلی نیاز دارید. یه معاینه دقیق قفسه سینه نیاز دارید

قرص امپرازول 20 رو بمدات 2 هفته استفاده کنید و نتیجه اش رو گزارش کنید

ولی حتما شما باید با دقت و دوباره معاینه قفسه سینه و حلق رو براتون انجام بدن

شما مطبتون کجاس ؟ اون ازمایشارو بیام بدم برام بنویسید و معاینه کنید . یعنی برای معدمه؟

بدون معاینه جواب سوال شما سخته. ولی میتونه بخاطر ریفلاکس معده هم باشه. ولی حتما باید معاینه بشید. من رشت هستم. هر پزشکی که برای شما وقت بذاره میتونه کارتون رو انجام بده

ممنون . باید پیش دکتر داخلی برم دیگه ؟ چون واقعاً نمیدونستم چه دکتری باید برم.
ممنون