م.ن
عنوان :

عدم تعادل و سری کف پا بر اثر ام اس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
17 سال سابقه ام اس،تحت نظر بیمارستان سینا، یک ماه هست تعادلم در راه رفتن کم شده و کف دو پام سر هست در شرایط کنونی به کلینیک دسترسی ندارم می خواستم بدونم در این شرایط کرونا میتونم تزریق کورتون داشته باشم مثل دگزا یا بتا متازون.
داروی مصرفی من فینگولیموداسوه، سیتالوپرام، پرامی پیکسول، لوزارتان ، لواستاتین، بی یک، ترازوسین
بنده 42 ساله هستم

سلام...MRI آخر شما مربوط به چند وقت پیشه؟!
آیا علایم حسی و حرکتی دیگه ای هم دارید؟!
مصرف دگزامتازون برای چه موردی؟!

آخرین ام ار ای برای شش ماه پیش هست کف پاهام سر شده تعادلم کم شده لنگ میزنم موقع راه رفتن یه حس خیلی بد شبیه درد تو پاهام دارم
بر اساس تجربه مریضیم فکر کنم نیاز به کورتون داشته باشم فقط می خواستم بدونم تو این شرایط کرونا صلاح هست کورتون تزریق کنم البته علامت هایی که گفتم واقعا داره اذیت می کنه و یه مقدار احساس می کنم داره بدتر میشه

سلام....بله موافقم که کورتون بزنید ولی ام آر آی با تزریق حتما قبلش بگیرید.

🙏