M.S
عنوان :

ستون فقرات -دیسک کمر

متخصص ارتوپدی
آقای دکتر سلام خوبین.!
ساکن اهواز هستیم ماددم از درد دیسک کمر رنج میبره این دو روزه انگار اوت کرده دردشدیدی داره قبلا عکس MRI گرفت گفتن جابجا شدن ستون یخورده مهرهای کمر نیاز ب جراحی داره که اگه نشه باید استراحت کنه چند باری رفت شیراز سوزن توی کمرش زدن این دو روزه دردش شروع شده تو این شرایط چیکار میشه کرد آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید

سلام و وقت بخیر
دردشون تو همون موضع است یا به ران و پاشون هم تیر میکشه؟

پای راست قسمت زانو و توی قسمت بالا گردن مهره های بین 4 و 5 درد دارن
جفتش آقای دکتر بیشتر کمر
آقای دکتر قرص خارجیم مصرف میکنه
یکی Q plus 100
یکی osteoflex
نگرانشم آقایی دکتر تو این وضعیت نمیشه حتی ببرمش بیمارستان مسکن بزنه چیکار کنم

بیماریهای زمینه ای چی دارن؟

فشارخون - چربی خون -یمدت تپش قلب بود که خوب شد
رفت دکتر برای مشکلات ارتوپدی گفتن ک پاهاش آرتروز دارن وقتی دیسک کمر اوت میکنه پاهاش درد میکنه ارتروز گردنش شروع میشه

قرص ملوکسیکام 15 روزی یک عدد و کپسول پرگابالین 75 روزی یک عدد و قرص ویتامین ب1 واحد300 روزی یکی مصرف کنند،با کیف آبگرم روزی چند بار ماساژ و از انجام دولا راست،ایستادن و نشستن طولانی خودداری کنند