S.K
عنوان :

جراحی تعویض استخوان لگن

متخصص ارتوپدی
خانم 70 ساله، آیا این جراحی،سنگین است و نیاز به پزشک و کادر پرستاری یک بیمارستان خصوصی در تهران هست؟
چون تصمیم بیمار،جراحی در بیمارستان دولتی گردو در شهر اراک هست. در حالت مقابل مساله جابجایی بین دو شهر با آمبولانس هم مطرح است و احتمال آمبولی مارا نگران می کند.
در مجموع با توجه به عکس ضمیمه شده، آیا این یک جراحی فوق تخصصی است که حتما باید در تهران انجام شود، و یا میتوان بدون نگرانی در شهرستان عمل نمود؟

جراحی تعویض مفصل هیپ یک عمل حساس هست که باید توسط متخصص ارتوپدی که تجربه کافی در این عمل رو داره انجام بشه ولی الزاما نیاز به اعزام به تهران و مرکز خصوصی نیست و قطعا در اراک ارتوپدی که بتونه این عمل رو انجام بده زیاده