ن.ی
عنوان :

بدغذایی نیکی و شربت ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر نیکی 17ماهشه ولی وزن گیری و قدش خیلی خوب نیس قدش 78 و وزنش 10کیلوعه و اصلا خوب غذا نمیخوره یا بهتره بگم اصلا نمیخوره در روز شاید یک وعده نصفه بخوره و مجبورم شیر بیشتری بهش بدم و شیرخشک میخوره
قبلا شربت اشتها آور داده بودید ولی تاثیر چندانی نداشت
میخواستم یه شربت مولتی ویتامینی معرفی کنید بدم بهش حداقل غذا نخوردنش رو رشدش تاثیر نذاره
الان فقط مولتی ویتامین معمولی و قطره آدزیر مصرف میکنه

به جای Adzir از شربت زینک مولتی سانستول روزی پنج سی سی بعد از غذا بدهید

دکتر شربت تقویتی چیزی نمیدید؟
قدش ولی خیلی کوتاهه حس میکنم
نیکی وزنو قد تولدش 4 کیلو و 52 سانت بوده

پودر سیدرال اورو روزی یک عدد بدهید بخورد

بعد اینکه شیر دهی چجوری باشه ؟هروقت غذا نخورد شیر بدم بهش یا بذارم بیشتر گشنه بمونه من هنوزم تقریبا2 ساعت یکبار شیر میدم بهش
🙏

شیر را بعد از غذا بدهید البته هر چند بهتر است شیر مادر یا شیر خشک را قطع کنید بهتر است در 24ساعت حداکثر 250 تا 500 سی سی بدهید

پس کلا دیگه هرماه همینارو بدم؟