ا.ر
عنوان :

تورم و درد و خارش زیر بغل همراه با توده

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
سلام و وقت بخیر
هفته گذشته یک دفعه زیر بغل راستم سوزش و خارش شدید گرفتم و قرمز و ملتهب شد
بعد از اینکه پماد ان ان و کلوتریمازول زدم قرمزی کمتر شد ولی جوش و خارش دارم و تورم کمی بهتر شد ولی اون توده زیر بغل حالت بیضی شکل داره هست و فشار میدم درد میگیره و دستم و نمیتونم راحت بالا ببرم.
ایا میتونه علائم سرطان پستان باشه خیلی نگرانم
در سینه راستم یه کیست دوسانتی هم داشتم.
به نظرتون ایا قرص چرک خشک کن مصرف کنم و چه پمادی بزنم

سلام این قرمزی و خارش علامت سرطان نیست ، حتما زیر بغل رو خشک نگه دارید
با آب و شامپو بچه بشورید و خشک کنید کاملا (با سشوار خشک نکنید پوست آسیب میبینه) ، از کرم و پماد کورتونی به هیچ وجه استفاده نکنید، به متخصص پوست مراجعه کنید یا اینجا مشورت کنید (با توجه به شرایط کرونا بهتره ) براتون دارو تجویز بشه ، عکسی که میگیرید بدون پماد باشه

اما از نظر کیست سینه و توده زیر بغل که مربوط به جراح میشه و از این خارش و قرمزی جدا هست :

اول اینکه اون توده زیر بغل ممکن ه غده لنفاوی باشه دستکاریش نکنید
سونوگرافی سینه و زیربغل انجام دادین؟
اگر انجام شده لطفا جواب رو بفرستین اگر انجام نشده حتما انجام بدین لطفا
سونوگرافی رو باید جایی انجام بدین که به صورت تخصصی سونوگرافی سینه رو انجام میدن ، اگر تهران یا کرج هستین بفرمایید میتونم چند جا رو معرفی کنم

کیست دو سانت باید با سونوگرافی تخلیه بشه و بعد بررسی بشه که از بین میره یا نه و ....
پزشکی که انجام میده میدونه چه نکاتی باید بررسی بشه

سلام خیلی ممنونم از شما
کرم ان ان متخصص پوست زوپ بهم گفتن بزنم و دیگه نمیزنم
الان جواب سونو همراهم نیست
دو سانتی هست
دو بهر سونو گرفتم گفتن کیست ساده اس که گل مغربی و ویتامین ای دادن
ولی به خاطر کرونا دیگه نرفتم
من کرج هستم الان و فقط دکتر مروارید برای سونو میشناسم جای دیگه ای اطلاع ندارم برای سونو سینه
شما احتمال میدین این چی باشه متخصص پوست گفتن قارچه
ولی درد دستم و ورم و نگرانم این مدت هم استرس شدید داشتم و فکر میکنم سیستم دفاعی بدنم ضعیف شده اینجوری شدم چون استرس خیلی بدی داشتم این مدت.
اگر جایی میشناسین که همین فردا بهم وقت بدن ممنون میشم.

اگر خصوصی مشکل ندارید ، آقای دکتر تقدیری کلینیک پارس درمان (روبه روی بیمارستان امام علی ، همون بیمارستان کودکان یا باهنر) کارشون حرف نداره

کیستتون بزرگه باید تخلیه بشه با سوزن ، با همون سونوگرافی انجام میشه

در مورد قرمزی زیر بغل به نظر من هم عفونت های قارچی جزء تشخیص های اولیه است
برای همین گفتم خشک نگه دارید چون یکی از پایه های اصلی درمان هست

بد نیست از داروهای پروبیوتیک هم استفاده کنید (میکروبهای بدن تنظیم میشن و باعث میشه یه سری از عفونتهای به قولی فرصت طلب مثل قارچی ها کمتر رشد کنه) داروخانه ها دارن همه جا
فقط اگه به هر دلیلی آنتی بیوتیک قرار شد مصرف کنید فاصله بگذارید (توی بروشور توضیح داده دو ساعت باید فاصله باشه)

این عکس بدون پماد
فرق دوتا دست از نظر تورم
ازمایش خون بگم چی بنویسن برای بررسی
ایا قارچ باعث تورم غدد لنفاوی میشه
و اینکه چرک خشک کن چی بخورم بهتره خودم از نت سرچ کرده بودم سفلاکسین خوردم تا سه روز
هفته پیش خوردم البته
دکتر تقدیری فردا هستن برم پیششون

سلام حتما سونوگرافی رو انجام بدین
کارشون بسیار خوبه
برای زیربغل پزشک پوست باید مراجعه کنید
آنتی بیوتیک اثر نداره و مصرف نکنید
فعلا آزمایش خون لازم نیست

درمانگاه بیمارستان امام علی آقای دکتر شیرزادی میتونید تشریف ببرید جواب سونو رو ببینن

سلام دکتر جان
امروز رفتم سونو فعلا چون همه جا شلوغ بوود
بی زحمت اینو ببینید ایا مشکل خاصی هست
ممنونم از شما

سلام خدا رو شکر خوبه سونوتون
البته باید معاینه بشید
و حتما 4-3 ماه دیگه سونو تکرار بشه با این مقایسه بشه

مشکل پوستتون رو هم درمان کنید

خیلی ممنونم انشالله همیشه خوش خبر باشید لطف کردین
چشم حتما سپاس از شما و وقتی که گذاشتین