ع.ی
عنوان :

دیسک کمر ، عصب سیاتیک درگیر شده

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
حدودیک اه است که دیسک و عصب سایتیک به گفته دکتر عمومی باعث قفل شدن زانو و پاهایم میشود

سلام در حال حاضر من MRI ای از ناحیه کمر شکا ندارم که قضاوتی روی آن بکنم
در صورت درد کمر و انتشار درد در یک پا یا هرود ، البته بستگی به معاینه تان دارد، در صورت درد زیاد استراحت کنید و از یا داروی ضد التهاب مانند ناپروکسن 500 میلی گرمی و دیکوفناک 100 میلی گرمی روزانه یک عدد استفاده کنید
در صورت تمایل بصورت ویدئویی شما را چک خواهم کرد