ن.ص
عنوان :

پروتز سینه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
با سلام

اگه هنوز بچه دار نشده باشم و پروتز سینه انجام بدم ممکن در آینده به شیر دادن بچه مشکلی وارد کنه؟

سلام

نخیر به بافت اصلی سینه دست نمیخوره و مشکلی برای شیردهی ایجاد نمیشود

ممنونم از پاسخ.میتونم هزینه پروتز سینه رو بپرسم؟ شما هم انجام میدید؟

سلام

بله.جهت اطلاعات بیشتر در مورد جراحی و هزینه ها با شماره *****091233تماس بگیرید.

سپاسگزارم