م.ن
عنوان :

مشکل ریوی و احتمال سرطان ریه

فوق تخصص ریه
با سلام،بنده درمورد سرطان ریه به اطلاعات نیاز دارم،سن من 23 و یپسیگار هم نمیکشم ولی از کودکی درمعرض دود سیگار پدرم بودم.بعد از عمل رینوپلاستی دچار مشکلات تنفسی شدم بخاطر محدودیت مجاری تنفسی،و زمینه ی اسم و الرژی خفیف هم از کودکی دارم،و تا حدی هم سینوزیت دارم،اما خرداد سال 95 که عکس ریه گرفتم توی ریپورت تعدادی ندول ریز در ریه نشان داده شد که برای اگاهی بیشتر بعد از آن به فاصله ی چند ماه یک سی تی اسکن ساده و در دیماه 95 یک اچ آر سی تی با دستگاه 64 اسلایس انجام دادم که نتیجه کاملا نرمال و بدون ندول بود.و مطمئن شدم که سرطان ریه ندارم،اما الان مدتیه که مجددا دچار خس خس سینه تنگی نفس و درد قفسه ی سینه شده ام و بعلت ترس شدید از سرطان ریه حاضر به سی تی اسکن و عکس مجدد نشدم،نتیجه ی سرچ گوگل هم چیزی نبود جز اینکه سرطان ریه علت خاصی نیاز نداره،قابل تشخیص در مراحل اولیه نیست قابل درمان هم نیست،ربطی به سیگار کشیدن و زمینه ی ارثی نداره و اکثرا هم افرادی که سیگار نمیکشن دچار میشن.گاز رادون هم علت مهمیه و توی منازل هست!!!و من در عجبم که چطور قدیمی ها که توی خانه های متروک زیرزمینی و روستایی و کاهگلی و طبقات پایین سالهای سال زندگی میکردن تا 95 سالگی عمر میکردند و سرطان ریه نمیگرفتن!!!
و البته این مسئله که سرطان ریه به ریسک فاکتور مربوط نیست و در هرزمان ممکنه رخ بده و اونهم بدون علائم اولیه و بدتر از اینها اینکه خواندم سرطان ریه در عکس و رادیولوژی و سی تی اسکن هم قابل تشخیص نیست و من درحال حاضر بشدت مغشوشم،از شما میخوام که لطفا کمکم کنید تا به درک درستی از سرطان ریه برسم و اینکه با این حالت روحی سخت چکار کنم؟

سلام اطلاعات شما ناقص و در بعضی جاها غلط هست مثلا سرطان ریه ریسک فاکتور داره سیگار مهمترین علت برای سرطان ریه هست ctریه در تشخیص سرطان نقش مهمی داره و...با توجه به شکایات شما باید معاینه شوید