ا.ر
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر، من چند سالی هستش که تیروئید کم کار دارم و قرص لووکسین رو مصرف میکردم الان خیلی وقت که این قرص رو مصرف نمیکنم و جدیدا هرچی میخورم یه مقدارش ته گلوم گیر میکنه و انقد اوق میزنم تا بیاد بیرون، می خواستم ببینم که این اتفاق ربطی به تیروئید داره یا مشکل از جای دیگه است؟ و اگه به تیروئید مربوط میشه راه درمانش چیست؟ با سپاس

سلام متشکرم بعید به نظر میرسد که علائم شما مربوط به تیروئید باشه اما معاینه شما از نزدیک کمک کننده در تشخیص است