ع.ح
عنوان :

تاری دید

متخصص چشم پزشکی
سلام امروز عصر حدود نیم ساعت خوابیدم به طوری که چشم چپم روی بالش بود و در طول خواب تحت فشار .بعد از بیدار شدن چشم چپم کاملا تار میدید ولی بعد از 15 دقیقه به مرور بهتر شد اما هنوز کمی تاره .خیلی نگران شدم ممکنه راهنمایی کنید تشکر
کلا مدتیه احساس میکنم چشمام خشکه و چیزی تو چشممه

با سلام. شرح حال خشکی چشم رو میدین که احتیاج به مصرف قطره های اشک مصنوعی هست. در مورد تاری دید بعد از بیدار شدن، یک احتمال باز موندن پلک در اثر فشار و خشکی و تورم قرنیه هست که معمولا گذرا هست و بهتر میشه اما اگه این مشکل تکرار شد حتما به چشم پزشک مراجعه کنید.

ممنون از لطفتون خانم دکتر تاری دیدم که کاملا برطرف شد .اگر نوع قطره اشک مصنوعی و میزان مصرفش رو هم بفرمایید ممنون میشم .هم احساس خشکی چشم دارم و هم چون کارم با کامپیوتر هست غالبا رگهای چشمم قرمزه
بعد تو پروفایلتون نوشته درمان استیگمات و نزدیک بینی .منظور همون تجویز عینک هست یا بدون نیاز به عینک این درمان امکان پذیره

در مورد قطره اشک مصنوعی ، قطره های موجود در بازار که توصیه میشن: genteal, hye,snotears, acuaiss, lacrifresh که بسته به علایمتون هر 6-8 ساعت یک قطره استفاده کنید. در مورد کار با کامپیوتر که خودش باعث تشدید علایم خشکی جشم میشه به جز استفاده از قطره اشک مصنوعی سعی کنید به پلک زدن توجه کنید و خیره نشین و همین طور به ازای هر 20 دقیقه کار کردن چند دقیقه به دور خیره بشین. در مورد روشهای درمان عیوب انکساری به جز تجویز عینک، تجویز لنزهای تماسی و جراحی های لیزری عیوب انکساری هم وجود دارن.

ممنون از پاسخگویی شما و تشکر از کسانی که این امکان رو بوجود اوردن که مردم بتونن در حداقل زمان ممکن
با بهترین پزشکان ارتباط داشته باشن.