ع.ن
عنوان :

ناراحتی قلبی

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و عرض ادب

من مردی 60 ساله هستم که درسال 1368 و درسن 30 سالگی دچار سکته قلبی سطح قدامی قلب گردیدم .پس از انزیو گرافی مشخص شد که 4 عدد از عروق کرونرم از 75%ال 99%

دارای گرفتگی میباشند .بناچار جهت انجام عمل به انگلستان رفتم وعمل خیلی خوب و موفقی را انجام دادم ولی بعد از حدود 20 سال از گذشتن زمان عمل دوباره در

فعالیت های نسبتا سنگین دچار درد قلب میشدم که با مراجعه به دکتر سعی در باز کردن عروق بسته شده نمود که موفقیت امیز نبود (درسال1383) در حال حاضر

پس اکو مشخص گردیده که 47 تا 50% در صد قلبم کار میکند وگرفتگیهای کرونرهای قدیمی دوباره تشدید شده وحتی استنت کردن 2 عدد از رگهای قدیمی نیز فایدهای نداشته.این مشکل در کل زندگی من اثر بسیار بدی دارد بطوریکه بعضی مواقع حتی 50 متر هم نمیتوانم پیاده روی کنم چون با درد شدید مواجه میشوم

داروهایی کخ استفاده میکنم نیترو کانتین 6/4.پروپرانول 50.اسپرینواتورواستاتین 40 میباشند که 5 سال است استفاده میکنم .سوال من این است که با این وضعیت

میتوانم دوباره عمل بای پاس قلب انجام دهم؟ چون دکترها میگویند این عمل های ریسک بالایی دارد و بهتر است اینکار را انجام ندهی(نظریه 2 پزشک متخصص

در اهواز وتهران این بوده)ولی واقعا" دیگر خسته شدهام نه میتوانم ورزش کنم ونه تحرک چندانی میتوانم داشته باشم.حدود یکسال نیز میباشد که شروع به سیگار کشیدن کردهام.حاضرم هر کاری بکنم تا دوباره عمل شوم.حتی از مردن هم هیچ ترسی ندارم.ولی نمیدانم به هر دکتری مراجعه میکنم .میگویند بهتر است باش کنار بیایی چون فعلا" خون رسانی از طریق شریان پستانی انجام میشودو در اثر عمل ذمجدد معلوم نیست چه اتفاقی بیفتد.این صحبت متخصصان قلبی است که در اهواز .اصفهان وتهران به انها مراجعه کردهام.لطفا" مرا راهنمایی کنید مگر به غیر از مرگ مورد دیگری وجود دارد که دکترها میگویند های ریسک است و باید با این بیماری کنار بیایم .چون الان با کوچکترین تحرک جزیی درد وحشتناکی در قلبم بوجود میاید که امنم را بریده و از تمام کار وزندگی باز ماندهام.درضمن در حال حاضر بهترین جراح قلب ایران بنظر شما کیست تا شاید با مراجعه به ایشان شاید از این زجر نجات یابم .باتشکر فراوان از راهنمایی شما 7 12 94

سلام

با این سطح دردر باید انژیو گرافی مجدد انجام شود تا اناتومی عروق اصلی و پیوندی مجدد بررسی شود . از روی انژیو مجدد میتوان برای انجام بالون یا احیانا عمل مجدد تصمیم گرفت .

ضمنا داروهاتون کامل نیست.

نگران نباشید .همیشه میشه برای قلب کاری کرد