n.z
عنوان :

پروستات . پدرم دقیقا مشکلش چیه ؟

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام
آقای دکتر پدر من چند سالی هست که مشکل پروستات دارن و پروستاتشون همیشه بزرگ بوده الان یکی دو روزی هست که خون در ادراشون می بینن سنوگرافی دادن من سونورا برای شما می فرستم لطفا راهنماییکنید که مشکل چیست اینم بگم که درد و سوزش ندارن با سپاس از شما

سلام
ارزیابی وجود خون درادرار یک روش مشخص دارد که باید اقدام شود.
پروستات ایشان هم بسیار بزرگ شده است.
لذا مراجعه حضوری ضرورت دترد.